GourmetBOXX

Bij ons kan je een gourmetBOXX bestellen en genieten van een totale ervaring. Aan alles is gedacht tot in de kleinste details. Er wordt zelfs een sfeerkaars meegegeven voor een gezellige avond. Leveren is gratis over de hele provincie Antwerpen. 

Kattenhoflaan 87
2960 Brecht

Menukaart

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdagGesloten
woensdagBestellen voor woensdag
donderdagGratis levering binnen de provincie Antwerpen
vrijdagGratis levering binnen de provincie Antwerpen
zaterdagGratis levering binnen de provincie Antwerpen
zondagGratis levering binnen de provincie Antwerpen
GourmetBOXX
Al meer dan twintig jaar is Koen Dewil (54) uitbater van ‘Total eXperience’. Het activiteitencenter op de Kattenhoflaan is doorheen de jaren uitgegroeid tot een waar begrip in Sint-Job-in-’t-Goor en omstreken. In de eerste lockdown startte het belevingscenter onmiddellijk met een take-away van hun gekende restaurantaanbod: pizza’s met een samenstelling volledig naar keuze, pasta’s of vleesgerechten. “En we hebben de tijd gebruikt om wat te verbouwen en de lasershoot en neon-minigolf te herschilderen”, vertelt Dewil.

Het boxenconcept zal niet verdwijnen wanneer ‘Total eXperience’ mag heropenen. “Voorlopig zit ‘Gourmetboxx.be’ nog onder de noemer van ‘Total eXperience’, maar hopelijk wordt het op termijn een zelfstandig bedrijf.” Meteen is zaakvoerder Dewil ambitieus. “We leveren in heel de provincie Antwerpen. Vorig weekend zijn we gestart. Dat was toch al een succes. Misschien kunnen we ooit wel de ‘Hello Fresh’ van steengrillpakketten in heel Vlaanderen worden. Dat is toekomstmuziek natuurlijk.”

Aan het nieuwe initiatief koppelt ‘Total eXperience’ ook een goed doel. “Per gourmetbox dat we verkopen, schenken we een vleespakket aan vzw De Schakel, een voedselbedeler in Sint-Job”, aldus werkneemster Demi Claes (24).