Réliva

Organic restaurant where food meets wine

Goezeputstraat 6
8000 Brugge

Menukaart

Deel 1
Deel 2
Deel 3

Openingsuren

maandag
-
dinsdag-
woensdag-
donderdag-
vrijdag16u-18u
zaterdag16u-18u
zondag11u-13u
Réliva
Familie restaurant in hartje Brugge.

Chef Lien kookt met passie en respect voor lokale biologische producten van boerderijen
en kwekerijen in de nabije omgeving van Brugge. Voedselproducenten zijn het hart en de ziel van onze keuken.

Eddy is de sommelier met een passie voor biologische wijnen. Alle aangeboden wijnen werden zorgvuldig geselecteerd bij de familiale domeinen zelf. Bij Wijnkeldermeester, het import bedrijf, kunnen alle wijnen geproefd en aangekocht worden.

Greet is de lijm in ons familiaal restaurant.

Guillaume verzorgt de zaal met natuurlijk enthousiasme en professionaliteit.

In restaurant Réliva serveren we gerechten naargelang de seizoenen en het ritme van de natuur.