't Hof van Commerce

Smout, vet, hespe & spek

Ijzerstraat 16
8691 Beveren-Aan-De-Ijzer

Menukaart

Deel 1
Deel 2

Openingsuren

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag17u-19u
zaterdag17u-19u
zondag11u-12u
't Hof van Commerce
Café-restaurant 't Hof van Commerce situeert zich naast de Stavelebrug en met zicht op de IJzer is dit etablissement prachtig gelegen. Na 20 jaar is het familierestaurant't Hof van Commerce de gedroomde pleisterplaats geworden van vele wandelaars, fietsers, waterratten, motaars, bier- en piconproevers en alle andere levensgenieters want genieten kan je er! 's Zomers op het terras langs de IJzer en 's winters rond het gezellige haardvuur.

Dat 't Hof van Commerce geen traditioneel eethuis is, staat vast. Daar zorgt de flamboyant dames des huizes Iris, bijgestaan door haar zoon Henri & vrienden wel voor. Bediening aan tafel bestaat bij ons niet. Iedere gast krijgt een bord en bedient zichzelf aan het rijkelijk gevuld Breughelbuffet in de beenhouwerij. Daar ligt een uitgebreid assortiment aan groenten, fruit, sausjes en uiteraard vlees: alles van het varken. Het buffet is ook vriendelijk voor vegetariërs. Bovendien worden al onze charcuteriebereidingen volledig huisbereid door zoon Henri, die van zijn vader Paul van kleins af aan alle kneepjes van het vak leerde.

Als take away bieden wij een assortiment uit onze breughelbuffet aan op schotels.
Twee keuzes:
- de gekende 'breugelschotel': 14-tal soorten charcuterie, verschillende groenten- en pastasalades, in huisgebakken brood, smout, boter, saus ...
- de klassieke raclette schotel: 8-tal soorten charcuterie, 3 soorten racelettekaas, zoet zure groenten & een patatte in de péle.
- 'tegen de dust' verkopen we ook één van onze specialiteiten nl. onze 'picon vin blanc'.

Dit alles wordt met veel liefde bereid & is verkrijgbaar op vrijdag, zaterdag & zondag.
Met veel plezier leveren we ook aan huis!

Bekijk zeker eens onze website of facebookpagina: 'Eetcafé 't Hof van Commerce'.