De Raaf

Warme tearoom met dat vleugje nostalgie

Withoeflei 1
2920 Kalmthout

Menukaart

Openingsuren

maandag
-
dinsdag-
woensdag9u-17u
donderdag9u-17u
vrijdag9u-17u
zaterdag9u-17u
zondag9u-17u
De Raaf
Op een boogscheut van de Kalmthoutse Heide, aan het pittoreske station van Heide-kalmthout, ligt tearoom De Raaf. Je smult er van een lekkere hartige hap, maar ook de liefhebber van heerlijk huisbereid ijs, verse wafels en pannenkoeken komt aan zijn trekken.

Wie de zaak binnenstapt, krijgt door de open keuken, de gezellige tafelindeling en sfeervolle inrichting meteen een uitgesproken ‘huiskamergevoel’. Voeg daarbij een mooie lunchkaart met o.a. de Vlaamse specialiteiten stoofvlees met frietjes, vol-au-vent en rijstpap van verse hoevemelk en het watertanden kan beginnen. Alles is huisgemaakt en kraakvers! Een klassieke dame blanche of lekker hoorntje aan het schepijskraampje vervolledigt voor velen dat geweldige vleugje nostalgie waar iedereen van houdt.

Ook take-away is mogelijk, na een telefoontje zetten wij met veel plezier een verse maaltijd voor u klaar. Makkelijk voor de drukke momenten thuis, een ‘lazy Sunday’ of gewoon omdat het kan. Iets te vieren? Wij maken met veel liefde en plezier een lekkere ijstaart voor u.